zaterdag 18 augustus 2007

16 & 17 augustus

Hey hey hey,

Hier volgt het vervolg van het weekverslagje...

Zoals we reeds eerder vertelden hebben we de voorbije weken zelf allerlei dingen gezaaid en geplant! Deze beginnen al aardig te groeien. Van de tuinkers hebben we zelfs al heerlijk kunnen smullen... als je goed kijkt zie je ook al de eerste scheutjes van de zonnebloemen boven komen. en de avocado's beginnen ook te barsten... daar zou dan in de loop van volgende week ook een eerste scheutje komen piepen.

Schilderen is ook van onze dagelijkse bezigheden. X maakte een zelfportret, dit hebben we vernist en volgende week leggen we daar nog een laagje speciale lijm over waardoor we het portret buiten kunnen ophangen zonder dat het kapot gaat door de regen.


Tussendoor spullen wij ook heel graag van ons 4-uurtje, vandaag een 'specialeke'... een IJSJE!!
We doken ook letterlijk en figuurlijk in onze verkleedkoffer...
... en zorgden voor een vrolijke noot met onze zelfgemaakte muziekinstrumenten.

Verder hebben we ook weer genoten van enkele zonnige momenten! We hadden reuzepret met onze New games, waaronder de PARACHUTE en de stelten. Ooit al eens geprobeerd om op stelten te lopen? niet makkelijk hoor!


woensdag 15 augustus 2007

13 & 14 augustus

Begin van de week kregen onze popjes een flinke wasbeurt! badje in badje uit, pampertje aan, kleertjes aan en ze waren weer fris gewassen!

De voorbije dagen was het ook zalig om buiten te spelen, niet te warm maar zeker ook niet te koud... We beschilderden een groot doek dat we achteraf ophingen aan het huisje in de tuin!

We speelden mikado en knutselden allerlei dingen om in de bomen te hangen...

Zoals jullie zien we hebben weer niet stil gezeten!