zondag 26 augustus 2007

Zaterdag 25 augustus! ZEILEN!

Zaterdag 25 augustus zijn we met deLIEving gaan zeilen! De weergoden waren ons ongelooflijk goed gezind, het werd een prachtige dag, een unieke ervaring!

Zicht op de haven van Nieuwpoort... het begin van een onvergetelijke dag!

Om 10u30 verzamelden we allemaal aan het clubhuis van de 'watersportkring van de luchtmacht'. De schippers werden gebriefd en de gezinnen werden verdeeld over de verschillende boten.

Enkele gezinnen met hun schipper...
11u15: Hijs de zeilen!!! we zijn vertrokken!


Ook de seaking kwam even een demonstratie geven. Hij vloog zeer laag over de boten en dropte dan een duiker in zee! De duiker schoot een vuurpeil af en na enkele toertjes boven zee werd de duiker terug uit zee gevist. Een fantastische belevenis voor groot en klein.

Rond 16u30 was iedereen terug aan wal en werden we nog getrakteerd op een glaasje 'straffe' fruitsap. Gezellig nababbelen onder een prachtige zon! Iedereen was het er over eens. Het was fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar!

Tot slot hadden de kinderen van deLIEving nog enkele tekeningen gemaakt voor Jan (de organisator van dit alles). Samen met een flesje wijn en een warm applaus was dit een mooie afsluiter.

Natuurlijk mogen we ook de schippers niet vergeten te bedanken, want zonder hun medewerking was deze dag niet mogelijk geweest!

Bedankt Jan! Bedankt schippers!

Geen opmerkingen: